dilluns, 22 d’abril del 2024

 DOSSIER 18: PEP GUARDIOLA I LA SEVA DONA CRISTINA SERRA (DE LES BOTIGUES SERRA CLARET) SÓN MOLT DISCRETS EN LES SEVES ACTIVITATS ECONÒMIQUES:



--Cristina Serra no només és discreta en les activitats econòmiques sinó que també prefereix sortir poc a les fotos i als mitjans de comunicació.

- El futbolista de Santpedor Pep Guardiola només té una empresa a l’Estat espanyol. Bona part de la seva activitat econòmica la mou a l’estranger.


Segons el Registre Mercantil Josep Guardiola i Sala és administrador únic (i propietari) des del 7-2-2012 de l’empresa Schedule SL que té el domicili social a Avda. Francesc Macià, núm.60 p. 12 porta 2 de Sabadell.

Es dedica al sector d’agències de publicitat. Va començar operacions el 23-3-1993. Està a la categoria d’empreses amb una facturació inferior als 500.000 euros anuals. Des del 7-2-2012 l’empresa és societat unipersonal essent el titular de totes les accions l’administrador únic.

A part Pep Guardiola té diverses propietats entre Santpedor i Barcelona.

Tots els altres negocis que pugui tenir els té a l’estranger.


Pep Guardiola va fitxar com entrenador el setembre del 2016 pel Manchester City i es va instal·lar al centre de Manchester en un apartament de luxe acompanyat de la seva familia.

A la zona de la Catedral, prop del seu apartament, junt amb Ferran Soriano (director executiu del Manchester) i Txiki Begiristain (director esportiu del Manchester) van obrir un restaurant especialitzat en cuina catalana que està tenint força èxit. El chef que tenen ha treballat en diversos restaurants amb estrelles Michelin.

La seva dona Cristina Serra i la seva cunyada Judit Serra van heretar el negoci familiar de botigues de roba de luxe “Serra Claret” de Manresa.


Tenen dos locals a Barcelona i Manresa on s’hi poden adquirir algunes de les marques de roba més cares i exclusives del món. Entre la seva clientela hi ha gent de la més adinerada Jet-Set. Gent com la cantant Shakira, per exemple. I altres famosos adinerats.

Les germanes Serra volten per les capitals de la moda europea (Milà, París, etc…) i acostumen a tenir les darreres novetats en marques de luxe. Del més alt luxe.

Les propietàries de “Serra Claret” demanen a Pep Guardiola que els faci de model de tant en tant per promocionar algunes de les seves marques.


Aquestes botigues no tenen l’obligació de presentar balanços al Registre Mercantil perquè són una societat civil privada. Per tant no sabem què facturen. Però són botigues alt standing de primer nivell europeu. La premsa anglesa considera que Cristina Serra és una “icona de la moda” (fashion icon).

Pep Guardiola sempre s’ha estat un actiu partidari de la independència de Catalunya i inclús hi ha hagut rumors que podria entrar en la política activa fins i tot com a candidat a la presidència de la Generalitat. Rumors que, de moment, ningú ha confirmat que anessin ben encaminats.


Tota la informació sobre empreses que hi ha en aquesta web prové o de fons pròpies, o del Registre Mercantil o dels serveis d’informació empresarial EMPRESIA i INFORMA D&B SA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada