dilluns, 7 de novembre de 2022

 

WEB DE DOSSIERS PERIODÍSTICS DE LA JET-SET (ALTA SOCIETAT) D'OSONA, EL BAGES, EL RIPOLLÈS I LA GARROTXA:

Més territoris propers com el Berguedà, el Moianès i les Guilleries-Baix Montseny. És on hi ha les seus centrals de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i hi viuen unes 500.000 persones amb un cens electoral d'unes 280.000.


L'autor d'aquesta web és Albert Anglada (analista i escriptor-investigador). Per Veure els dossiers cal anar a arxiu del blog (a la dreta de la pàgina) i posant el cursor a tots els llocs on es veu el titular i picant a sobre es pot entrar al text.Albert Anglada (des de maig del 2022 utilitza el pseudònim Watson de Montserrat). Watson és el nom d'un personatge fictici ajudant d'un conegut detectiu també fictici mundialment conegut. De Montserrat és el cognom de Cosme de Montserrat que va ser bisbe de Vic i cardenal a Roma al costat del primer Papa de la família Borgia del qual va ser confessor, discret assessor i bibliotecari.


De 2017 a abril 2022 utilitzava el pseudònim Watson J.B.J. Balaguer (J.B.J. és la suma de Juan Bosch, fill d'un català, i Joaquim Balaguer, nét d'un català, que van ser escriptors i presidents de la República Dominicana, als quals el govern dominicà va fer un homenatge conjunt (de tots dos junts) quan ja eren molt grans.AQUESTA WEB TÉ UN PROMIG D'UNES 7.250 VISITES APROX. CADA ANY (UNES 604 CADA MES) DE PERSONES QUE LA MAJORIA JA SEGUIEN L'ACTUALITAT SOBRE ELS QUATRE LLIBRES de "PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL RIPOLLÈS, EL BAGES, LA GARROTXA I LA SEVA RELACIÓ AMB BARCELONA" que van sortir del 2017 al 2020 (un al febrer de cada any):

Osona,el Bages, la Garrotxa i el Ripollès és el territori on té les seves seus centrals La Universitat de Vic-Universitat Central deCatalunya . Més territoris propers com el Berguedà, el Moianès i les Guilleries-Baix Montseny. 

I hi viuen unes 500.000 persones amb un cens electoral d'unes 280.000.

D'altra banda, l'Uvic-Ucc també és al Vallès oriental i a Barcelona.


La UVIC-UCC és la quarta millor universitat catalana, la sisena millor de l'Estat espanyol i està entre la 401 i la 500 del rànquing 2021 del World University Ranking (d'un total de 1.662 que hi ha al rànquing que són totes les universitats del món considerades bones).


A 30 de juny del 2022 hi ha hagut un total de 39.783 entrades fetes en aquesta web des de l'inici el 15 de febrer del 2017 (quan va sortir el primer dels llibres de la Jet-Set).

Entenem per Jet-Set (Alta Societat d'aquestes comarques) la gent que tenen negocis que facturen 10 ó més milions d'euros/any (durant més de cinc anys seguits), o formen part de grups que facturen més d'aquestes quantitats, i gent famosa o que tenen coses famoses.
TWITTER;

Des d'octubre del 2021 s'ha anat fent un campanyeta de promoció d'aquesta web a Twitter. S'ha donat a conèixer la seva existència a uns 5.000 comptes de Twitter d'Osona, el Bages, el Ripollès i La Garrotxa. I també zones properes com el Berguedà, el Moianès i les Guilleries-Baix Montseny.

D'aquests quasi 5.000 (que poden consultar la web de manera ocasional) uns 390 (quasi un 8%) han demanat rebre un avís cada vegada que s'hi introdueixi informació nova. Això té futur. Estem en el bon camí. Agrada.

També els envio informació permanent a les 220 amistats del Facebook. I a les 89 d'Instagram. I a les 71 de Linkedin. En total (entre Twitter, Facebook, Instagram i Linkedin) són 770 que reben informació permanent (un mica més del 15% dels 5.000).

A Twitter sóc ausetania, a Facebook Vell Antic Anglada coleccionista i a Instagram i a Linkedin albert anglada freixer.
Novembre 2022: 560 entrades a aquesta web.

Octubre 2022: 506 entrades a aquesta web.

TERCER TRIMESTRE 2022:Promig mensual: 584 entrades a aquesta web.

SEGON TRIMESTRE 2022: Promig mensual. 595 entrades a aquesta web.

PRIMER TRIMESTRE 2022: Promig mensual: 873 entrades a aquesta web.


 QUART TRIMESTRE 2021: Promig mensual: 773 entrades.

TERCER TRIMESTRE 2021: Promig mensual: 431 entrades.

SEGON TRIMESTRE 2021: Promig mensual: 588 entrades.
A 31 de Març 2021: 599 entrades al mes. (promig al mes des de 15-2-2017). Des de l'inici (el 15 de febrer del 2017 quan va aparèixer el primer llibre de la Jet-Set d'aquest territori) i fins el 31 març del 2021 (un total de 1.504 dies en els quals s'han publicat quatre llibres del tema) hi ha hagut 30.037 visualitzacions d'aquesta pàgina. És un promig de 599 al mes de març 2021. Són un promig de 7.194 a l'any a març 2021. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Les conseqüències de l'accident que vaig tenir el 3-10-2020 estan

reorganitzant la meva vida.

Vaig tenir un atac hipertensiu seguit d'un atac d'epilèpsia conduint (per sort van ser danys lleus) però des de llavors tinc totalment prohibit conduïr. Tinc microinfarts al cervell.

Qui vulgui contactar amb mi pot trucar-me al 675071577 ó enviar-me un e-mail a albert@albertanglada.com


AQUESTA

ÉS LA WEB QUE CONSULTEN LA GENT QUE LLEGIEN ELS LLIBRES DE LA JET-SET I LA SEVA CONTINUACIÓ DES DEL 2021

Els buscadors d'Internet permeten que les notícies concretes d'aquesta web tinguin més difusió. Surten quan es busca a Google el nom d'una empresa o directiu/directiva concrets.

També des dels mòbils amb Internet a aquesta web hi pot accedir molta gent. Més que amb els llibres (en van sortir quatre fins al 2020 i deixen de sortir però continuen d'alguna manera amb aquesta web).


AQUESTA ÉS UNA WEB ESPECIALITZADA QUE TÉ UN IMPORTANT POTENCIAL DE CREIXEMENT.


Trimestralment aniré publicant en aquesta web uns dossiers sobre temes d'aquest estil fent més difusió i propaganda del contingut dels llibres de la Jet-Set que van sortir de 2017 a 2020. Els dossiers d'aquesta web es poden copiar i imprimir gratuïtament. I anar-los col·leccionant.


Alguns d'aquests dossiers concrets són de temes que ja s'han publicat més ampliament en llibres de la Jet-Set.

Mica en mica n'hi posaré més. I alguns de temes nous (que no s'han publicat als llibres de la Jet-Set).El 14 de juliol del 2022 M'HAN NOTIFICAT QUE M'HAN CONCEDIT UNA PENSIÓ D'INVALIDESA per no poder fer la feina habitual (que era venda ambulant de llibres i coses de segona mà a mercats on hi portava setze anys seguits). No em deixaran conduïr vehicles mai més. Ni tornaré a vendre als mercats mai més (no es pot fer la mateixa feina que es feia abans de la pensió).


Al final quedo mig jubilat als 52 anys però havent-ne cotitzat quasi trenta (entre autònoms i règim general) i no havia tingut mai abans en tots aquests anys una baixa llarga.


Vaig fer un accident massa greu i amb les malalties que tinc tornaria a passar fent el mateix que feia. He estat de baixa mèdica des del 6-10-2020 fins el 14-7-2022 quant m'han notificat que m'han concedit la pensió d'invalidesa.


No és una invalidesa absoluta. Representa que puc fer unes hores en feines adients amb les malalties que tinc (tot i que no estic obligat a treballar en res). De moment, ara cobraré una mica més que quan estava de baixa mèdica i si aleshores me'n sortia ara encara me'n sortiré més. Sóc una persona sola i he de fer una vida molt tranquila.


Els professionals mèdics em diuen que he d'estar content de ser viu (no em vaig matar d'un pèl) i saber adaptar-me a la vida que puc fer. I en això estic. Anar fent.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


TINC UNA QUOTA D'AUDIÈNCIA EN L'OPINIÓ PÚBLICA LOCAL SIGNIFICATIVA DES DEL 2017 A OSONA, EL RIPOLLÈS, EL BAGES I LA GARROTXA EN CREIXEMENT PROGRESSIU ABANS AMB ELS LLIBRES JET-SET I ARA AMB AQUESTA WEB QUE ÉS LA CONTINUACIÓ. TAMBÉ AL BERGUEDÀ, MOIANÈS I GUILLERIES-BAIX MONTSENY.

  INICIALMENT SÓC MÉS CONEGUT A OSONA QUE AL BAGES, AL BERGUEDÀ I EL MOIANÈS.

I MÉS AL RIPOLLÈS QUE A LA GARROTXA I LES GUILLERIES-BAIX MONTSENY, PERÒ CADA VEGADA EM CONEIX MÉS GENT A TOT AQUEST TERRITORI.

---------------------------------

AQUESTA WEB ESTÀ A FAVOR DE LA LEGISLACIÓ DE PROTECCIÓ I PROMOCIÓ DE LA LLENGUA CATALANA QUE APLICA EL GOVERN DE LA GENERALITAT (RECOLÇADA PER CINC PARTITS PARLAMENTARIS QUE ENTRE TOTS TENEN MÉS DE 70% DELS ESCONS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA).

AQUESTS PARTITS SÓN EL PSC (PSC-PSOE), ERC, JXC, EN COMÚ PODEM I TAMBÉ S'HI PODRIA AFEGIR D'ALGUNA MANERA LA CUP. REPRESENTEN A LA MAJORIA DEL QUÈ ÉS LA SOCIETAT CATALANA AVUI EN DIA. SENSE CAP DUBTE.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada