dimecres, 1 de juny de 2022

 

WEB DE DOSSIERS PERIODÍSTICS DE LA JET-SET (ALTA SOCIETAT) D'OSONA, EL BAGES, EL RIPOLLÈS I LA GARROTXA:

L'autor d'aquesta web és Albert Anglada (analista i escriptor-investigador). Pots clicar directament sobre l'enllaç, o per Veure els dossiers també pots anar arxiu del blog (a la dreta de la pàgina) i posant el cursor a tots els llocs on diu "sense títol" es veu el titular i picant a sobre es pot entrar al text. 

 -Dossier 0: Com fer una subscripció al Dossier Confidencial Trimestral d'Albert Anglada.

-Dossier 1: Vicenç Fisas va ser condemnat a 18 anys de presó per estafa el 1967. Va ser el fundador de l'actual grup La Farga Lacambra.

https://albertanglada.blogspot.com/2022/06/dossier-2-sera-anna-font-tanya-de-grup.html

https://albertanglada.blogspot.com/2022/06/dossier-3-negocis-familia-farmaceutica.html

-Dossier 4: 1.154.205 euros a directius de Girbau de Vic es reparteixen com a sous i dietes el 2020.

-Dossier 5: Polèmiques declaracions de Clara Roquet (dels Roquet de Tona): "Les classes socials existeixen".

-Dossier 6: Baralles entre rics canonges de la catedral de Vic, el bisbe i un delegat papal per posar ordre davant el luxós "tren" de vida d'aquests canonges a l'edat mitjana

-Dossier 7: Negocis dels Rovira Vilaró (manlleuencs) del Grup Mimcord i de l'antiga IQAP.

-Dossier 8: Els Benito (Seidor) una nova fortuna a Vic.

-Dossier 9: Grup Viñas SA.

-Dossier 10: Els joiers Tous de Manresa i Eugenia Martínez de Irujo (la duquesa de Montoro).

-Dossier 11: Investigació qui va ajudar ETA a matar a Carrero Blanco. Reportatge. Tota la veritat.

-Dossier 12: Regió 7 em va fer aquesta interessant entrevista el juny del 2019.

-Dossier 13: L'Hotel Ciutat de Vic va deixar el grup NH Hoteles. Com està la situació. Estructura del negoci actual.

-Dossier 14: La Piara de Manlleu: Trencament del grup Nutrexpa en dos per diferències entre les noves generacions de les famílies Ventura i Ferrero.

-Dossier 15: Audiència d'aquesta web.

-Dossier 16: El grup Proquimia de Vic .

-Dossier 17: El propietari de Casa Riera Ordeix (fabricant de llonganissa de Vic) l'alcalde franquista Manel Riera Comella va rebre al general Franco, la seva dona i la seva filla amb tots els honors en visita oficial a Vic el 1947.

-DOSSIER 18:MAÇONERIES: XERRADES PRIVADES A MIDA PER PETITS GRUPS AMB LA INTENCIÓ DE TENIR UNA IDEA CLARA DE QUINS INTERESSOS EXACTES HI HA DARRERA LES TRES PRINCIPALS MAÇONERIES QUE HI HA AL MÓN: La d'origen anglès (Regne Unit-EEUU), La d'origen francès (França) i la d'origen escocès (Escòcia-EEUU).

DOSSIER 19: PEP GUARDIOLA I LA SEVA DONA CRISTINA SERRA (DE LES BOTIGUES SERRA CLARET) SÓN MOLT DISCRETS EN LES SEVES ACTIVITATS ECONÒMIQUES:Albert Anglada (des de maig del 2022 utilitza el pseudònim Watson de Montserrat). Watson és el nom d'un personatge fictici ajudant d'un conegut detectiu també fictici mundialment conegut. De Montserrat és el cognom de Cosme de Montserrat que va ser bisbe de Vic i cardenal a Roma al costat del primer Papa de la família Borgia del qual va ser confessor, discret assessor i bibliotecari.


De 2017 a abril 2022 utilitzava el pseudònim Watson J.B.J. Balaguer (J.B.J. és la suma de Juan Bosch, fill d'un català, i Joaquim Balaguer, nét d'un català, que van ser escriptors i presidents de la República Dominicana, als quals el govern dominicà va fer un homenatge conjunt (de tots dos junts) quan ja eren molt grans.AQUESTA WEB TÉ UN PROMIG D'UNES 7.250 VISITES APROX. CADA ANY (UNES 604 CADA MES) DE PERSONES QUE LA MAJORIA JA SEGUIEN L'ACTUALITAT SOBRE ELS QUATRE LLIBRES de "PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL RIPOLLÈS, EL BAGES, LA GARROTXA I LA SEVA RELACIÓ AMB BARCELONA" que van sortir del 2017 al 2020 (un al febrer de cada any):

Osona,el Bages, la Garrotxa i el Ripollès és el territori on té les seves seus centrals La Universitat de Vic-Universitat Central deCatalunya més zones properes on hi viuen unes 300.000 persones majors d'edat. D'altra banda, l'Uvic-Ucc també és al Vallès oriental i a Barcelona.


La UVIC-UCC és la quarta millor universitat catalana, la sisena millor de l'Estat espanyol i està entre la 401 i la 500 del rànquing 2021 del World University Ranking (d'un total de 1.662 que hi ha al rànquing que són totes les universitats del món considerades bones).


A 31 de maig del 2022 hi ha hagut un total de 39.227 entrades fetes en aquesta web des de l'inici el 15 de febrer del 2017 (quan va sortir el primer dels llibres de la Jet-Set).

Entenem per Jet-Set (Alta Societat d'aquestes comarques) la gent que tenen negocis que facturen 10 ó més milions d'euros/any (durant més de cinc anys seguits), o formen part de grups que facturen més d'aquestes quantitats, i gent famosa o que tenen coses famoses.
TWITTER;

Des d'octubre del 2021 s'ha anat fent un campanyeta de promoció d'aquesta web a Twitter. S'ha donat a conèixer la seva existència a quasi 5.000 comptes de Twitter d'Osona, el Bages, el Ripollès i La Garrotxa. I també zones properes com el Berguedà i el Moianès.

D'aquests quasi 5.000 (que poden consultar la web de manera ocasional) uns 350 (una mica més del 7%) han demanat rebre un avís cada vegada que s'hi introdueixi informació nova. Això té futur. Estem en el bon camí. Agrada.

També els envio informació permanent a les 190 amistats del Facebook. I a les 89 d'Instagram. I a les 71 de Linkedin. En total (entre Twitter, Facebook, Instagram i Linkedin) són 700 que reben informació permanent (un 14% dels 5.000).

A Twitter sóc ausetania, a Facebook Vell Antic Anglada coleccionista i a Instagram i a Linkedin albert anglada freixer.MAIG 2022: fetes 494 entrades a aquesta web.
ABRIL 2022: fetes 687 entrades a aquesta web.

PRIMER TRIMESTRE 2022: Promig mensual: 873 entrades a aquesta web.

 QUART TRIMESTRE 2021: Promig mensual: 773 entrades.

TERCER TRIMESTRE 2021: Promig mensual: 431 entrades.

SEGON TRIMESTRE 2021: Promig mensual: 588 entrades.


ATENCIÓ: SERVEI DE REDACCIÓ

DE QUALSEVOL CLASSE DE TEXTOS PER ENCÀRREC. BÉ DE PREU. PERSONES INTERESSADES TRUCAR AL 675071577 O ENVIAR E-MAIL A albert@albertanglada.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Les conseqüències de l'accident que vaig tenir el 3-10-2020 estan

reorganitzant la meva vida.

Vaig tenir un atac hipertensiu seguit d'un atac d'epilèpsia conduint (per sort van ser danys lleus) però des de llavors tinc totalment prohibit conduïr. Tinc microinfarts al cervell.

Qui vulgui contactar amb mi pot trucar-me al 675071577 ó enviar-me un e-mail a albert@albertanglada.com


AQUESTA

ÉS LA WEB QUE CONSULTEN LA GENT QUE LLEGIEN ELS LLIBRES DE LA JET-SET I LA SEVA CONTINUACIÓ DES DEL 2021

Els buscadors d'Internet permeten que les notícies concretes d'aquesta web tinguin més difusió. Surten quan es busca a Google el nom d'una empresa o directiu/directiva concrets.

També des dels mòbils amb Internet a aquesta web hi pot accedir molta gent. Més que amb els llibres (en van sortir quatre fins al 2020 i deixen de sortir però continuen d'alguna manera amb aquesta web).


AQUESTA ÉS UNA WEB ESPECIALITZADA QUE TÉ UN IMPORTANT POTENCIAL DE CREIXEMENT.


Trimestralment aniré publicant en aquesta web uns dossiers sobre temes d'aquest estil fent més difusió i propaganda del contingut dels llibres de la Jet-Set que van sortir de 2017 a 2020. Els dossiers d'aquesta web es poden copiar i imprimir gratuïtament. I anar-los col·leccionant.


Alguns d'aquests dossiers concrets són de temes que ja s'han publicat més ampliament en llibres de la Jet-Set.

Mica en mica n'hi posaré més. I alguns de temes nous (que no s'han publicat als llibres de la Jet-Set).


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


TINC UNA QUOTA D'AUDIÈNCIA EN L'OPINIÓ PÚBLICA LOCAL SIGNIFICATIVA DES DEL 2017 A OSONA, EL RIPOLLÈS, EL BAGES I LA GARROTXA EN CREIXEMENT PROGRESSIU ABANS AMB ELS LLIBRES JET-SET I ARA AMB AQUESTA WEB QUE ÉS LA CONTINUACIÓ. 

---------------------------------

AQUESTA WEB ESTÀ A FAVOR DE LA LEGISLACIÓ DE PROTECCIÓ I PROMOCIÓ DE LA LLENGUA CATALANA QUE APLICA EL GOVERN DE LA GENERALITAT (RECOLÇADA PER CINC PARTITS PARLAMENTARIS QUE ENTRE TOTS TENEN MÉS DE 70% DELS ESCONS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA).

AQUESTS PARTITS SÓN EL PSC (PSC-PSOE), ERC, JXC, EN COMÚ PODEM I TAMBÉ S'HI PODRIA AFEGIR D'ALGUNA MANERA LA CUP. REPRESENTEN A LA MAJORIA DEL QUÈ ÉS LA SOCIETAT CATALANA AVUI EN DIA. SENSE CAP DUBTE.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada