dimecres, 21 de juliol de 2021

 ATENCIÓ: SERVEI DE REDACCIÓ

DE QUALSEVOL CLASSE DE TEXTOS PER ENCÀRREC. BÉ DE PREU. PERSONES INTERESSADES TRUCAR AL 675071577 O ENVIAR E-MAIL A albert@albertanglada.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Les

conseqüències de l'accident que vaig tenir el 3-10-2020 estan reorganitzant la meva vida.

Vaig tenir un atac hipertensiu seguit d'un atac d'epilèpsia conduint (per sort van ser danys lleus) però des de llavors m'han prohibit conduïr.

Qui vulgui contactar amb mi pot trucar-me al 675071577 ó enviar-me un e-mail a albert@albertanglada.com


AQUESTA

ÉS LA WEB QUE CONSULTEN LA GENT QUE LLEGEIXEN ELS LLIBRES DE LA JET-SET

Els buscadors d'Internet permeten que les notícies concretes d'aquesta web tinguin més difusió. Surten quan es busca a Google el nom d'una empresa o directiu/directiva concrets.

També des dels mòbils amb Internet a aquesta web hi pot accedir molta gent.


ANIRÉ PUBLICANT INTERESSANTS DOSSIERS DE PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL BAGES, EL RIPOLLÈS I LA GARROTXA (el territori on hi ha les seus centrals de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya més algunes zones properes) EN AQUESTA WEB (anar mirant més avall avançant en les següents pàgines d'aquesta web):

El número 5 dels llibres de "la Jet-Set" en principi hauria de sortir el març del 2022.

AQUESTA ÉS LA MEVA INTENCIÓ PERÒ LA PUBLICACIÓ DE MÉS LLIBRES DE LA JET-SET (n'han sortit quatre) QUEDA CONDICIONADA A VEURE SI PER RAONS DE SALUT EM DEIXEN TORNAR ALS MERCATS SETMANALS (TORNAR A CONDUÏR UTILITZANT EL COTXE EN LA FEINA), O NO. SI NO ÉS AIXÍ AQUESTA PUBLICACIÓ S'HAURÀ D'AJORNAR ó REFORMULAR LA SITUACIÓ. FER UN ALTRE ENFOCAMENT QUE PASSARIA PER ANAR AUGMENTANT ELS CONTINGUTS D'AQUESTA WEB. ÉS UN CAMÍ CLAR.

AQUESTA ÉS UNA WEB ESPECIALITZADA QUE TÉ UN IMPORTANT POTENCIAL DE CREIXEMENT.

Ara, des gener 2021, ja hi ha diversos dossiers periodístics de la JET-SET en aquesta web -VEURE MÉS AVALL- (el de la situació actual a LA FARGA LACAMBRA després de la mort del president fundador VICENÇ FISAS que havia fet una estafa els anys del franquisme, el de la sortida de JOSEP FONT del grup BON PREU i l'ascens d'ANNA FONT TANYA com a successora de JOAN FONT al capdavant del grup i el dels negocis de la molt rica família FELIU BASSOLS d'Olot (que una de les germanes va patir fa anys un horrorós segrest). El cap actual de la família Feliu Bassols és membre del patronat Fundació Princesa de Girona.


I altres com els negocis actuals dels industrials GIRBAU de Vic, dels ROQUET de Tona, i dels germans ROVIRA-VILARÓ de Manlleu....

I hi haurà un dossier periodístic nou cada trimestre. El proper per juliol 2021.


Trimestralment aniré publicant en aquesta web uns dossiers sobre temes d'aquest estil fent més difusió i propaganda del contingut d'aquests llibres de la Jet-Set. Els dossiers d'aquesta web es poden copiar i imprimir gratuïtament. I anar-los col·leccionant.


Alguns d'aquests dossiers concrets són de temes que ja s'han publicat més ampliament en llibres de la Jet-Set.


Mica en mica n'hi posaré més. I alguns de temes nous (que no s'han publicat als llibres de la Jet-Set).


Notícia:

LA PROVA QUE EL 2017 JA HI HAVIA GENT QUE SAVIA QUE PODIA PASSAR L'EPIDÈMIA DEL COVID DEL 2020:

A inicis del 2017 (el gener o febrer) Bill Gates fundador de Microsoft va dir en una Conferència de Seguretat celebrada a Munich que: "La pròxima epidèmia es podria originar en la pantalla de l'ordinador d'un terrorista que tingui l'intenció d'aprofitar l'enginyeria genètica per crear una versió sintètica del virus de la verola o una varietat supercontagiosa i mortal del grip".

Va afegir que: "Els epidemiòlegs calculen que un patògen amb ràpida propagació per aire pot matar més de trenta milions de persones en menys d'un any" i va concloure que "els estats s'haurien de preparar per un escenari d'aquesta classe igual que els militar s'entrenen per la guerra".

És evident que ningú li va fer cas... però sí que aquesta notícia demostra que el 2017 ja hi havia gent que savia que podia passar el què ha passat el 2020 amb el Covid.

Aquesta notícia la va publicar el març del 2017 la revista "Año Cero" (tinc un exemplar al meu arxiu).

Albert Anglada.

Web de notícies: www.albertanglada.com

 AQUESTA WEB TÉ UN PROMIG D'UNES 7.200 ENTRADES CADA ANY DE PERSONES QUE SEGUEIXEN L'ACTUALITAT SOBRE ELS LLIBRES "PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL RIPOLLÈS, EL BAGES, LA GARROTXA I LA SEVA RELACIÓ AMB BARCELONA":


Osona, el Bages, la Garrotxa i el Ripollès és el territori on té les seves seus centrals La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya més zones properes. D'altra banda, l'Uvic-Ucc també és al Vallès oriental i a Barcelona.

Al maig del 2021 hi ha hagut un total de 31.297 visualitzacions. Són 653 més respecte el total d'abril.


Des de l'inici (el 15 de febrer del 2017 quan va aparèixer el primer llibre de la Jet-Set d'aquest territori) i fins el 31 març del 2021 (un total de 1.504 dies en els quals s'han publicat quatre llibres del tema) hi ha hagut 30.037 visualitzacions d'aquesta pàgina. És un promig de 599 al mes de març 2021. Són un promig de 7.194 a l'any a març 2021. 


Maig 2021: 653 entrades (fetes al maig).


Abril 2021: 607 entrades (fetes a l'abril). 


Març 2021: 599 entrades al mes. (promig mensual des de 15-2-2017).

LLIBRE SOBRE TOTES LES PRINCIPALS I DIVERSES MAÇONERIES:


El 2020 van sortir el número 4 de la Jet-Set i un altre llibre diferent (el mes de juliol) que es titula "Com s'ha anat muntant amb els anys el gran poder anglosaxó mundial actual...les maçoneries". Es tracta d'un llibre que explica els secrets de totes les principals i diverses maçoneries explicats de manera que ho pugui entendre tothom. Del 1530 a l'actualitat, és un llibre que com més vas avançant llegint-ne les pàgines més bo es va tornant. El podeu trobar a llibreries habituals.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada