dilluns, 12 d’abril de 2021

 

Les conseqüències de l'accident que vaig tenir el 3-10-2020 estan reorganitzant la meva vida.

Vaig tenir un atac hipertensiu seguit d'un atac d'epilèpsia conduint (per sort no em vaig fer mal ni vaig fer mal a ningú) però des de llavors m'han prohibit conduïr.

Qui vulgui contactar amb mi pot trucar-me al 675071577 ó enviar-me un e-mail a albert@albertanglada.com


ANIRÉ PUBLICANT DOSSIERS DE PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL BAGES, EL RIPOLLÈS I LA GARROTXA EN AQUESTA WEB:


El número 5 dels llibres de "la Jet-Set" sortirà el març del 2022, el número 6 el març del 2024, i així un llibre cada dos anys (un any sí, un any no).

Ara, des gener 2021, ja hi ha tres dossiers periodístics de la JET-SET en aquesta web (el primer és la situació actual a LA FARGA LACAMBRA després de la mort del president fundador VICENÇ FISAS que havia fet una estafa els anys del franquisme, el segon la sortida de JOSEP FONT del grup BON PREU i l'ascens d'ANNA FONT TANYA com a successora de JOAN FONT al capdavant del grup i el tercer són els negocis de la molt rica família FELIU BASSOLS d'Olot (que una de les germanes va patir fa anys un horrorós segrest).

I n'hi ha un quart i un cinquè en preparació que són els negocis actuals dels industrials GIRBAU de Vic i els negocis dels ROQUET de Tona.

I hi haurà un dossier periodístic nou cada trimestre. El proper per juliol 2021.


Les conseqüències de l'accident que vaig tenir el 3-10-2020 estan reorganitzant la meva vida. En aquest sentit el llibre número 5 de "Poders i diners de la Jet-Set" que havia de sortir per gener del 2021 queda ajornat a març 2022. El número 5 dels llibres de "la Jet-Set" sortirà el març del 2022, el número 6 el març del 2024, i així un llibre cada dos anys (un any sí, un any no).

I d'altra banda, trimestralment aniré publicant en aquesta web uns dossiers sobre temes d'aquest estil fent més difusió i propaganda del contingut d'aquests llibres de la Jet-Set. Els dossiers d'aquesta web es poden copiar i imprimir gratuïtament. I anar-los col·leccionant.

AQUESTA ÉS LA MEVA INTENCIÓ PERÒ LA PUBLICACIÓ DE MÉS LLIBRES DE LA JET-SET QUEDA CONDICIONADA A VEURE SI PER RAONS DE SALUT EM DEIXEN TORNAR ALS MERCATS SETMANALS (TORNAR A CONDUÏR), O NO. SI NO ÉS AIXÍ AQUESTA PUBLICACIÓ S'HAURÀ D'AJORNAR I REFORMULAR LA SITUACIÓ.

Alguns d'aquests dossiers concrets són de temes que ja s'han publicat més ampliament en llibres de la Jet-Set.

Mica en mica n'hi posaré més. I alguns de temes nous (que no s'han publicat encara als llibres de la Jet-Set).

D'altra banda encara que aquest 2021 no surti cap llibre meu nou (el número 5 de la Jet-Set sortirà a l'inici del 2022) , el 2020 en va sortir dos.Notícia:

LA PROVA QUE EL 2017 JA HI HAVIA GENT QUE SAVIA QUE PODIA PASSAR L'EPIDÈMIA DEL COVID DEL 2020:
A inicis del 2017 (el gener o febrer) Bill Gates fundador de Microsoft va dir en una Conferència de Seguretat celebrada a Munich que: "La pròxima epidèmia es podria originar en la pantalla de l'ordinador d'un terrorista que tingui l'intenció d'aprofitar l'enginyeria genètica per crear una versió sintètica del virus de la verola o una varietat supercontagiosa i mortal del grip".
Va afegir que: "Els epidemiòlegs calculen que un patògen amb ràpida propagació per aire pot matar més de trenta milions de persones en menys d'un any" i va concloure que "els estats s'haurien de preparar per un escenari d'aquesta classe igual que els militar s'entrenen per la guerra".
És evident que ningú li va fer cas... però sí que aquesta notícia demostra que el 2017 ja hi havia gent que savia que podia passar el què ha passat el 2020 amb el Covid.
Aquesta notícia la va publicar el març del 2017 la revista "Año Cero" (tinc un exemplar al meu arxiu).
Albert Anglada.
Web de notícies: www.albertanglada.com
LLIBRE SOBRE TOTES LES PRINCIPALS I DIVERSES MAÇONERIES:

El 2020 van sortir el número 4 de la Jet-Set i un altre llibre diferent (el mes de juliol) que es titula "Com s'ha anat muntant amb els anys el gran poder anglosaxó mundial actual...les maçoneries". Es tracta d'un llibre que explica els secrets de totes les principals i diverses maçoneries explicats de manera que ho pugui entendre tothom. Del 1530 a l'actualitat, és un llibre que com més vas avançant llegint-ne les pàgines més bo es va tornant. El podeu trobar a llibreries habituals.
Cap comentari:

Publica un comentari