dilluns, 15 de febrer de 2021

 ANIRÉ PUBLICANT DOSSIERS SOBRE PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL BAGES, EL RIPOLLÈS I LA GARROTXA EN AQUESTA WEB:


El número 5 dels llibres de "la Jet-Set" sortirà el gener/febrer del 2022, el número 6 el gener/febrer del 2024, i així un llibre cada dos anys (un any sí, un any no).

Ara, des gener 2021, ja hi ha tres dossiers de la Jet-Set en aquesta web (el primer és la situació actual a La Farga Lacambra després de la mort del president fundador Vicenç Fisas que havia fet una estafa els anys del franquisme, el segon són els negocis de la molt rica família Feliu d'Olot que una de les germanes va patir fa anys un horrorós segrest i el tercer la sortida de Josep Font del grup Bon Preu i l'ascens d'Anna Font Tanya com a successora de Joan Font al capdavant del grup).

I hi haurà un dossier nou cada trimestre. El proper per abril 2021.


Les conseqüències de l'accident que vaig tenir el 3-10-2020 estan reorganitzant la meva vida. En aquest sentit el llibre número 5 de "Poders i diners de la Jet-Set" que havia de sortir per febrer del 2021 queda ajornat a febrer 2022. El número 5 dels llibres de "la Jet-Set" sortirà el gener/febrer del 2022, el número 6 el gener/febrer del 2024, i així un llibre cada dos anys (un any sí, un any no).

I d'altra banda, trimestralment aniré publicant en aquesta web uns dossiers sobre temes d'aquest estil fent més difusió i propaganda del contingut d'aquests llibres de la Jet-Set. Els dossiers d'aquesta web es poden copiar i imprimir gratuïtament. I anar-los col·leccionant.

Aguns d'aquests dossiers concrets són de temes que ja s'han publicat més ampliament en llibres de la Jet-Set.

Mica en mica n'hi posaré més. I alguns de temes nous (que no s'han publicat encara als llibres de la Jet-Set).

D'altra banda encara que aquest 2021 no surti cap llibre meu nou (el número 5 de la Jet-Set sortirà a l'inici del 2022) , el 2020 en va sortir dos.


LLIBRE SOBRE TOTES LES PRINCIPALS I DIVERSES MAÇONERIES:

El 2020 van sortir el número 4 de la Jet-Set i un altre llibre diferent (el mes de juliol) que es titula "Com s'ha anat muntant amb els anys el gran poder anglosaxó mundial actual...les maçoneries". Es tracta d'un llibre que explica els secrets de totes les principals i diverses maçoneries explicats de manera que ho pugui entendre tothom. Del 1530 a l'actualitat, és un llibre que com més vas avançant llegint-ne les pàgines més bo es va tornant. El podeu trobar a llibreries habituals.

Veure tota la trajectòria professional d'Albert Anglada a:







Cap comentari:

Publica un comentari