dimecres, 4 de novembre de 2020

ANIRÉ PUBLICANT DOSSIERS SOBRE PODER I DINERS DE LA JET-SET D'OSONA I EL BAGES, EL RIPOLLÈS I LA GARROTXA EN AQUESTA WEB:

Ara, des de novembre 2020, ja n'hi ha un parell (el primer és la situació actual a La Farga Lacambra després de la mort del president fundador que havia fet una estafa els anys del franquisme i el segon són els negocis de la molt rica família Feliu d'Olot que una de les germanes va patir fa anys un horrorós segrest).

I hi haurà un dossier nou cada trimestre i/o quatrimestre. El proper per febrer/març 2021.


Mentre no pot sortir el número 5 del llibre "Poder i diners" a causa de no poder ser a les meves tres parades als mercats a causa de la meva malaltia actual aniré publicant en aquesta web uns dossiers sobre temes d'aquest estil fent més difusió i propaganda del contingut d'aquests llibres. Aquests dossiers es poden copiar i imprimir gratuïtament. I anar-los col·leccionant.

He començat per dos que ja s'han publicat en llibres: el primer és la situació actual a La Farga Lacambra després de la mort del president fundador que havia fet una estafa els anys del franquisme i el segon són els negocis de la molt rica família Feliu d'Olot (que una de les germanes va patir fa anys un horrorós segrest).

Mica en mica n'hi posaré més. I de temes nous (que no s'han publicat encara als llibres de la Jet-Set).


El número 5 del llibre "Poder i diners" havia de sortir el febrer del 2021. Llavors veient l'evolució de la meva malaltia (finalment han decidit no operar-me i receptar-me un tractament) llavors pot ser que el llibre pugui sortir pel setembre del 2021 ó gener 2022 (ja el tinc mig fet) una vegada ja porti un temps reincorporat a les meves tres parades.


TORNARÉ A TENIR LES PARADES ALS MERCATS COM A MOLT TARD MÉS O MENYS PEL MAIG 2021 (I POTSER ABANS) I TORNARAN A SORTIR ELS LLIBRES DE "PODER I DINERS DE LA JET-SET..." PEL SETEMBRE 2021 Ó GENER 2022:

EM CURARAN.
Hola... vaig sortir de l'hospital el 5 d'octubre del 2020 i em trobo bé. L'únic impediment que tinc és que fins que em curi no em permetran tornar a conduïr. M'he estat informant de l'actualitat d'aquesta malaltia que m'ha sortit per primera vegada a la meva vida i ja estic més situat.

Finalment han decidit no operar-me i receptar-me un tractament la qual cosa vol dir que com a molt tard tornaré a ser a les meves tres parades més o menys pel maig del 2021 (i potser abans). Tenen el tema molt estudiat i em diuen que podré tornar als mercats a fer el què feia sense cap dificultat especial. Estic content perquè ja he fet els tràmits i tant a Vic, com a Sant Joan de les Abadesses com a Sant Quirze de Besora em guardaran el lloc al mercat fins que hi torni. I hi penso tornar. M'ho han garantit.

Els metges m'han assegurat que sí. Tenen molta experiència en el tema i molts medicaments concrets per aquesta malaltia.

Vaig tenir un atac epilèptic conduint en una rotonda dins de Vic quan me'n anava a dinar el dissabte dia 3 d'octubre. No n'havia tingut mai cap abans. Una autèntica mala sorpresa perquè precisament estava content perquè havia tingut un bon matí. Per sort anava molt a poc a poc i no va passar absolutament res que no es pugui arreglar fàcilment.Cap comentari:

Publica un comentari