dimarts, 6 d’octubre de 2020


HE COMENÇAT UNA LLARGA BAIXA LABORAL PER UN ATAC D'EPILÈPSIA. NO PUC CONDUÏR VEHICLES DURANT ALMENYS ENTRE MIG ANY I UN ANY:

Aquest dissabte dia 3 d'octubre del 2020 a la tarda vaig tenir un atac d'epilèpsia circulant en cotxe per Vic. Vaig aconseguir aparcar, vaig caure a la vorera i la major part de l'atac el vaig tenir estirat a la vorera segons m'han explicat perquè jo no recordo res a partir de sortir del cotxe.

A conseqüència d'això estic de baixa laboral. No puc conduïr fins que no tingui l'alta. M'han assignat un especialista i els el col·lectiu mèdic ja m'ha dit que em mentalitzi que no podré anar a mercats almenys entre mig any i un any. He fet els tràmits als respectius ajuntaments perquè em guardin els llocs. A Vic fa més de quinze anys que hi sóc. A Sant Joan de les Abadesses més de cinc anys i a Sant Quirze de Besora un any. Tot i el què ha passat em trobo força bé.


A conseqüència de la baixa laboral per l'atac epilèptic que he tingut el llibre número 5 de "Poder i diners de la Jet-Set" que estava previst que sortís el proper febrer del 2021 queda ajornat fins després de l'estiu del 2021 (que llavors pot ser que fa falti poc perquè em donin l'alta).

Perdó per les mòlèsties però no hi puc fer-hi més. Mentre estigui de baixa laboral tinc totalment prohibit conduïr vehicles.

Cap comentari:

Publica un comentari