divendres, 9 d’octubre de 2020

 EL 2022 O POTSER UNA MICA ABANS TORNARÉ A TENIR LES PARADES ALS MERCATS I TORNARAN A SORTIR ELS LLIBRES DE "PODER I DINERS DE LA JET-SET...":

EM CURARAN.
Hola... Fa cinc dies que vaig sortir de l'hospital i em trobo molt bé. L'únic impediment que tinc és que fins que em curi no em permetran tornar a conduïr. M'he estat informant de l'actualitat d'aquesta malaltia que m'ha sortit per primera vegada a la meva vida i ja estic més situat. Molt probablement em curaran en entre mig any i un any i molt probablement m'operaran. Tenen el tema molt estudiat i em diuen que passat aquest temps podré tornar als mercats a fer el què feia sense cap dificultat especial. Estic content perquè ja he fet els tràmits aquesta setmana i tant a Vic, com a Sant Joan de les Abadesses com a Sant Quirze de Besora em guardaran el lloc al mercat fins que hi torni. I hi penso tornar. M'ho han garantit.
Així que torni a ser als mercats sortirà el cinquè llibre sobre "Poder i diners de la Jet-set" que tinc mig fet i que havia de sortir el proper febrer el 2021. El llibre queda ajornat a després de l'estiu del 2021. Sortirà així que estigui apunt de tornar a muntar les meves parades. Els metges m'han assegurat que sí. Tenen molta experiència en el tema i molts medicaments concrets per aquesta malaltia.

Vaig tenir un atac epilèptic conduint en una rotonda dins de Vic quan me'n anava a dinar el dissabte dia 3 d'octubre. No n'havia tingut mai cap abans. Una autèntica mala sorpresa perquè precisament estava content perquè havia tingut un bon matí. Per sort anava molt a poc a poc i no va passar abbsolutament res que no es pugui arreglar fàcilment.

Cap comentari:

Publica un comentari