dimarts, 11 de febrer de 2020

El llibre "Poder i diners de la Jet-set d'Osona i el Ripollès, el Bages, el Vallès oriental, la Garrotxa i la seva relació amb Barcelona (4)" que acaba de sortir el 6-2-2020 ja és a la venda a les següents llibreries:

-La principal llibreria de Manresa i també a una llibreria de llibres vells que ven també llibres de temàtica local. A totes dues tenen també el tercer llibre i el segon.
-A tres llibreries de Vic i a un cafè-llibreria. A dues i al cafè-llibreria a més del quart també tenen el tercer llibre i el segon. A l'altra només tenen el quart (el d'aquest any).
-A dues llibreries de Manlleu. A una només tenen el quart (el d'aquest any). I a l'altre tenen el tercer i alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria de Tona on tenen també alguns exemplars del tercer.
-A una llibreria de Sant Joan de les Abadesses on només tenen el quart (el d'aquest any).
-A dues llibreries de Sant Quirze on només tenen el quart llibre (el d'aquest any).
-A una llibreria de Montesquiu on només tenen el quart llibre (el d'aquest any).
-Al bar Arcadi de Sora on també tenen el tercer llibre i alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria d'Olot on també tenen el segon i el tercer.

D'altra banda, el quart llibre com també el tercer i el segon es poden trobar també a les meves parades de llibres vells i antics dels mercats setmanals de divendres a Sant Quirze de Besora (Osona), dissabte a Vic (Osona) i diumenge a Sant Joan de les Abadesses (El Ripollès). Hi sóc tot l'any en aquests mercats. Les vacances les faig sempre entre setmana.

A les meves parades també el compren un nucli del clients de Ripoll, del Vallès oriental i també del Berguedà.

Si algú el vol algun del primer ja només en queden 8 exemplars.

Del primer llibre de la Jet-Set (del 2017) en queden 8. Vol dir que ja no en tenim 492 de 500. Pràcticament apunt d'esgotar-se del tot en tres anys.
I del segon (del 2018) en dos anys se'n han difós uns 537. Bona part dels 63 restants s'aniran venent mica en mica. Probablement a finals del 2020 en quedaran pocs.
I del tercer n'he fet 400. A inici del 2020 ja se n'han difós uns 259. En queden 141 que s'aniran venent. A mitjans 2021 en quedaran pocs.
Del quart també n'he fet 400. I acaba de sortir.
Surt un llibre d'aquests temes cada febrer de cada any.
Aquests resultats són tot un èxit. Estic molt content!!!

Cap comentari:

Publica un comentari