dimecres, 24 d’abril de 2019

BON INICI DEL TERCER LLIBRE DE “PODER I DINERS DE LA JET-SET". MOLTA GENT L'ESPERAVA:
En els dos primers mesos des de la seva aparició el febrer del 2019 ja circulen entre la gent del carrer uns cent cinquanta exemplars de Jet-Set 3 (només en queden dos-cents cinquanta dels quatre-cents del tiratge). El llibre està tenint molt bona acollida. Molta gent l'esperava.
A part de la clientela habitual (que ja havien comprat Jet-Set 1 el 2017 i Jet-Set 2 el 2018) aquest Jet-Set 3 està fent un important impacte a la ciutat de Manresa. Molt superior a l’impacte que hi va fer Jet-Set 2 segurament a causa del capítol sobre els joiers Tous.
Un any després ja només queden 150 exemplars de Jet-Set 2 (el 25% del tiratge).
Durant aquest segon any es continua venent Jet-Set 2. Molta gent estant comprant el tercer i el segon al mateix temps (probablement perquè en el seu moment no s’havien assabentat que existien aquests llibres). El mercat dels llibres Jet-Set es va ampliant mica en mica. Hi ha un clar potencial de creixement.
Aquest Jet-Set 2 ha tingut un destacat impacte a Granollers pel tema dels negocis dels descendents dels germans Camp.
Finalment, Jet-Set 1 està esgotat.
Aquests llibres de la Jet-Set circulen molt. La gent en parlen i se’ls deixen.
És realista calcular que cada exemplar el poden veure vuit persones (el llegeixin totes, o no).
Si a cada casa de promig hi viuen quatre persones. I cada persona d’aquestes l’ensenya a com a mínim una altra ja són vuit. A més també el tenen algunes biblioteques.
Llavors vol dir que Jet-Set 1 amb un tiratge de 500 exemplars hauria arribat a unes 4.000 persones.
Que Jet-Set 2 (quan s’esgoti probablement a finals d’aquest 2019) amb un tiratge de 600 exemplars hauria arribat a 4.800 persones.
I que Jet-Set 3 amb un tiratge de moment de 400 exemplars (si calgués fer-ne més ja ho faria) arribaria a 3.200 persones.
El llibre és llegit una mica a tot arreu però allà on ho és més és a Osona i el Ripollès. I en el cas de Jet-Set 2 ha fet impacte a Granollers i Jet-Set 3 està fent impacte a Manresa.
Però tot això té a mig termini potencial de creixement.
Es veu bastant clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada