divendres, 8 de març de 2019

El llibre "Poder i diners de la Jet-set d'Osona i el Ripollès, el Bages, el Vallès oriental, la Garrotxa i la seva relació amb Barcelona (III)" ja és a la venda a les següents llibreries:

-La principal llibreria de Manresa i també a una llibreria de llibres vells que ven també llibres de temàtica local. A totes dues tenen el tercer llibre i el segon.
-A tres llibreries de Vic i a un cafè-llibreria. A totes quatre tenen el tercer llibre i el segon. I a dues i al cafè-llibreria tenen encara algun exemplars del primer llibre.
-A dues llibreries de Manlleu. A una ja només tenen el tercer llibre. I a l'altre tenen el tercer i alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria de Tona on tenen el tercer llibre i també alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria de Sant Joan de les Abadesses on només tenen el tercer llibre.
-A dues llibreries de Sant Quirze on només tenen el tercer llibre.
-A una llibreria de Montesquiu on només tenen el tercer llibre.
-Al bar Arcadi de Sora on tenen el tercer llibre i alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria d'Olot on tenen el segon i el tercer.
-I a una llibreria de Prats de Lluçanès on només tenen el tercer.
Del primer llibre de la Jet-Set (del 2017) jo ja no en tinc a casa cap exemplar per vendre i a les llibreries en queden 15. Vol dir que ja no en tenim 485 de 500. Pràcticament apunt d'esgotar-se del tot en dos anys i mig.
I del segon (del 2018) en un any i mig se'n han difós uns 448. Bona part dels 152 restants s'aniran venent mica en mica durant els propers dos o tres anys. Probablement a finals del 2019 en quedaran pocs.
I del tercer n'he fet 400. I si cal sempre en puc anar fent més. A inici de l'estiu del mateix 2019 ja se n'han difós uns 187. En queden 213 que s'aniran venent en els propers dos o tres anys. A mitjans 2020 en quedaran pocs.
Sortirà un llibre d'aquests temes cada febrer de cada any.
Aquests resultats són tot un èxit. Estic molt content!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada