dilluns, 28 de gener de 2019El llibre "Poder i diners de la Jet-set d'Osona i el Ripollès, el Bages, el Vallès oriental, la Garrotxa i la seva relació amb Barcelona (4)" que acaba de sortir el 6-2-2020 ja és a la venda a les següents llibreries:

-La principal llibreria de Manresa i també a una llibreria de llibres vells que ven també llibres de temàtica local. A totes dues tenen també el tercer llibre i el segon.
-A tres llibreries de Vic i a un cafè-llibreria. A dues i al cafè-llibreria a més del quart també tenen el tercer llibre i el segon. A l'altra només tenen el quart (el d'aquest any).
-A dues llibreries de Manlleu. A una només tenen el quart (el d'aquest any). I a l'altre tenen el tercer i alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria de Tona on tenen també alguns exemplars del tercer.
-A una llibreria de Sant Joan de les Abadesses on només tenen el quart (el d'aquest any).
-A dues llibreries de Sant Quirze on només tenen el quart llibre (el d'aquest any).
-A una llibreria de Montesquiu on només tenen el quart llibre (el d'aquest any).
-Al bar Arcadi de Sora on també tenen el tercer llibre i alguns exemplars del segon i del primer.
-A una llibreria d'Olot on també tenen el segon i el tercer.

També aquests llibres van estar a la venda a les parades que tenia als mercats setmanals de Vic (el dissabte des de gener 2005 fins el 3-10-2020 que vaig tenir un accident de cotxe), Sant Joan de les Abadesses el diumenge des de setembre 2015 fins el 3-10-2020 que vaig tenir l'accident) i Sant Quirze de Besora -poble on viu l'autor- (el divendres des d'octubre 2019 fins el 3-10-2020 que vaig tenir l'accident). 
A Sant Quirze de Besora hi havia tingut també una botiga de coses de segona mà.
Al mercat de Vic del dissabte hi venien clients d'Osona, però també del Bages, del Ripollès i alguns també de La Garrotxa.
Al mercat del diumenge de Sant Joan de les Abadesses hi venien també clients del Ripollès, de La Garrotxa i també alguns d'Osona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada