dilluns, 28 de gener de 2019

Capítol 3: El 2015 el grup Nutrexpa es va dividir en dos a causa de "baralles" entre les dues famílies propietàries enfrontades per la manera com s'ha d'enfocar el negoci. La Piara de Manlleu i Caldos Aneto d'Artés van quedar en mans d'Adam Foods (els Ventura). En aquest capítol s'explica com es va produïr la baralla. I les fàbriques de Parets del Vallès i Montmeló van quedar en mans d'Idilia Foods (els Ferrero).


Tot això ho podeu llegir al llibre d’Albert Anglada PODER I DINERS DE LA JET-SET D’OSONA I EL RIPOLLÈS, EL BAGES, EL VALLÈS ORIENTAL I LA GARROTXA (2) que és a la venda a les principals llibreries de Manresa, Granollers, Vic, Olot, Manlleu, Sant Joan de les Abadesses, Tona i Prats de Lluçanès. 
També a la venda a la llibreria de llibres de segona mà Papasseit de Manresa i al restaurant-llibreria Anònims de Granollers.
En el cas d’Osona també a les principals llibreries de: Sant Quirze de Besora, Montesquiu i el bar Arcadi de Sora.
El número 1 va sortir el 2017 però només incloia temes d’Osona i el Ripollès. El número 2 del 2018 incorpora també temes del Bages, el Vallès oriental i la Garrotxa tot el territori on hi té instal·lacions la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
També és a la parada de llibres vells i antics que Albert Anglada té els dissabtes al mercat de Vic i els diumenges al mercat de Sant Joan de les Abadesses.
El preu de venda al públic és de DEU EUROS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada